Om oss

FLEET SOLUTIONS

OM OSS

FLEET SOLUTIONS

DEN KORTA BERÄTTELSEN


Fleet Solutions är en oberoende tjänstebilskonsult som hjälper företag och organisationer inom privat och offentlig sektor med områden relaterade till upphandling och att äga/bruka Företagsbilar. Vi ger även rådgivning inom bland annat biladministration, fleet management och policyfrågor.


Företagets grundare och VD är Johan Stenström, som med nästan 20 års erfarenhet från finans- och fordonsbranschen har bred och djup kunskap inom det affärsområde företaget är verksamt.


"Företagsbilar är förknippat med en stor indirekt kostnad för många företag och att göra det mer kostnadseffektivt och att spara tid är de viktigaste målsättningar för vårt arbete. Därigenom kan våra uppdragsgivare ägna mer av sina resurser och sin kompetens på att utveckla den egna verksamheten" - Johan Stenström, Fleet Solutions Scandinavia AB.


Välkommen att kontakta oss för ytterligare information eller boka ett möte.

RÅDGIVNING

Hur man som företag ska hantera sin biladministration, genomföra en upphandling av Företagsbilar, och skriva en tydlig bilpolicy - detta är några av de uppdrag vi hjälper företag med.

IMPLEMENTERING

Vi finns med i processen från rådgivning till implementering och kan därefter även fungera som ett stöd och bollplank för ansvariga personer.

NYHETER UTIFRÅN

Prisbasbeslopp 2020:

47 300 kr


Prisbasbelopp 2019:

46 500 kr

12 juli, 2018


Förbud mot handhållen mobiltelefon vid framförande av fordon i trafik från 1 feb 2018


Bonus-malus-systemet börjar gälla från 1 juli 2018


Från 1 jan 2018 ska tjänstebilsförare förmånsbeskattas för trängselskatt vid privata passager.KONTAKT


Fleet Solutions Scandinavia AB

Drottningvägen 26

181 32 Lidingö

Telefon: 070-97 97 212

E-post: info@fleetsolutions.se© 2019. Fleet Solutions Scandinavia AB.

Copyright @ All Rights Reserved